FilmiFen » Филми драма » Anime nere / Черни души (2014)

Anime nere / Черни души (2014)

Гледай онлайн - Anime nere / Черни души (2014)

Anime nere / Черни души (2014)
SD 360
Година: 2014
Държава: Италия, Франция
Режисьор: Франческо Мунци
В ролите: Марко Леонарди, Пепино Мазота, Фабрицио Феракане, Барбора Бобулова, Анна Феруцо, Джузепе Фумо, Паскуале Ромео, Вито Фачиола, Аврора Кватрокки, Карлос Бардем
Времетраене: 109 минути
Български дублаж: Не
Тагове: Anime, nere, Черни, души, 2014
Историята на трима братя, синове на един пастир, оплетени в подземния свят на Aspromonte . Най-младият, Луи( Marco Леонарди ), е международен наркотрафикант. Роко ( Пепино Мацота ) живее в Милано със съпругата си Валерия ( Барбора Бобулова ) и дъщеря им.
Не приема начина на живот на по-малкия си брат, но е предприемач с неузаконени пари, рециклирани в недвижими имоти. Най-големият от тримата, Лучиано ( Фабрицио Фаракане ), е козар, живеещ с илюзията, че може да живее на земята си.

Синът му Лео, млад, озлобен и без бъдеще, напада бар, защитен от мафиотски клан, и избухва война между семейството и клана на Ндрангета, която ще повлече в гроба много от участниците в кървавата вендета.
Няма кой да направи такъв разтърсващ филм за мафията, освен самите италианци, които черпят информация от първоизточника.

Блестяща актьорска игра и режисура.Филмът е фаворит и спечели премията за най-добър филм на 71-я филмов фестивал във Венеция 2014. Тази година участва и на фестивала в Бари и взе наградите за най-добър филм, продуцент и монтаж. Сценарият е по едноименната книга на Джоакино Криако.
Anime nere / Черни души (2014)

Онлайн филми Филми драма. Anime nere / Черни души (2014)

STZ VOE Трейлър
0
0
0
1 502