FilmiFen » Филми драма » Fathers and Daughters / Бащи и дъщери (2015)

Fathers and Daughters / Бащи и дъщери (2015)

Гледай онлайн - Fathers and Daughters / Бащи и дъщери (2015)

Fathers and Daughters / Бащи и дъщери (2015)
SD 480
Година: 2015
Държава: САЩ, Италия
Режисьор: Габриел Мучино
В ролите: Ръсел Кроу, Джейн Фонда, Ръсел Райън Иголд, Брус Гринууд, Хелена Матсън, Кувенжане Уолис, Хейли Бенет, Даян Крюгер, Аманда Сайфред, Арън Пол, Кайли Роджърс, Октавия Спенсър, Джанет Мактир
Времетраене: 116 минути
Български дублаж: Не
Бащи и дъщери ни разказва за един мъж, който е повече от успешен писател. Той е получил най-престижната награда в областта на работата си "Пулицър" и на пръв поглед трябва да е доволен от постигнатото и да няма оплаквания. За сметка на професионалните си успехи обаче, в личен план нещата за него изобщо не са толкова розови.

Той се намира в меко казано обтегнати отношения със своите дъщери, но защо пътищата им се разделят по такъв непоправим начин и докога ще продължава подобно безумие? Всъщност нещата коренно се променят за кратко, когато след цели 27 години напразни усилия по-голямата дъщеря на писателя прави опити да се помири със своя родител.

Докъде ще доведе предприемането на подобни начинания и няма ли след тях нещата да се влошат до крайна степен? Нищо обаче не ни пречи поне да направим опити да се сдобрим с хората, на които държим най-много.
Fathers and Daughters / Бащи и дъщери (2015)

Онлайн филми Филми драма. Fathers and Daughters / Бащи и дъщери (2015)

Плейъри Помощ
default
12
11
-1
Филми от други категории
Рейтинг 0.7
SD 480
Рейтинг 0.4
SD 480