FilmiFen » Детски » The Tigger Movie / Тигър 2000 BG AUDIO

The Tigger Movie / Тигър 2000 BG AUDIO

Гледай онлайн - The Tigger Movie / Тигър 2000 BG AUDIO

The Tigger Movie / Тигър 2000 BG AUDIO
SD 480
Жанр: Детски
Година: 2000
Държава: САЩ
Режисьор: Джун Фолкенстейн
В ролите: Джим Коминксън, Никита Хопкинс, Кен Сансом, Питър Кълен, Андре Стоикс и други
Времетраене: 78 минути
Български дублаж: Да
Тагове: The, Tigger, Movie, Тигър, 2000, BG AUDIO
В сърцето на приказната Голяма гора кипи усилен труд. Мечо Пух и неговите приятели Зайо, Прасчо, Йори, Кенга и Ру се подготвят за предстоящата зима. Докато те работят, на Тигъра не му остава нищо друго, освен да подскача около тях и неволно да им пречи в търсене на компания. С радостно очакване той тръгва да намери своето родословно дърво с много лели, чичовци и баби и трети братовчедки.

Но попада на абсолютно странни дървета. В края на тъжните си премеждия Тигъра изведнъж се сеща кое е истинското му семейство.
И отново запява любимата си песен: "Най-чудесното в тигрите е, че самите те са чудесни"... Създаден по класическата творба на Еди Гузилиън, този анимационен филм е приятна и поучителна приказка за малки и големи.

Чудните приключения на неговите герои, тяхното търсене на истинските стойности на живота са наистина занимателно филмово "четиво". Традицията на най-голямата в света студия за анимационно кино "Уолт Дисни" позволява на авторите да изградят във всяко отношение перфектно филмово забавление.

При това те съвсем не се отказват и от "педагогическите" внушения, които са поднесени с мярка и уважение към детската аудитория. И резултатът е повече от успешен - един хубав филм, който ще намери публиката си и сред по-възрастните зрители. Като че е излишно да говоря за качествата на рисунката, за ритъма и динамиката на творбата, за музиката - всичко това са елементи от високия професионализъм на реализацията. Също "запазена марка" на "Уолт Дисни".
The Tigger Movie / Тигър 2000 BG AUDIO

Онлайн филми Детски. The Tigger Movie / Тигър 2000 BG AUDIO

STZ VOE Трейлър
39,5
17
-22,5
5 967