FilmiFen » Романтични » Cinderella / Пепеляшка (2015) BG AUDIO

Cinderella / Пепеляшка (2015) BG AUDIO

Гледай онлайн - Cinderella / Пепеляшка (2015) BG AUDIO

Cinderella / Пепеляшка (2015) BG AUDIO
SD 360
Година: 2015
Държава: САЩ
Режисьор: Кенет Брана
В ролите: Кейт Бланшет, Хелена Бонъм Картър, Стелан Скарсгард, Лили Джеймс, Холидей Грейнджър, Ричард Мадън, Софи Макшийра и др.
Времетраене: 105 минути
Български дублаж: Да
Историята на ПЕПЕЛЯШКА проследява живота на младата Елла (Лили Джеймс), чийто баща търговец се жени повторно след смъртта на майка й. Изпълнена с желание да подкрепя любящия си баща, Елла посреща приветливо новата си мащеха (Кейт Бланшет) и дъщерите й Анастейша (Холидей Грейнджър) и Дрисела (Софи Макшера) в семейния дом.

Но когато бащата на Елла неочаквано умира, тя попада под ударите на завистливото си и жестоко ново семейство. Накрая изпада до положението на слугиня, изцапана с пепел и презрително наричана Пепеляшка. Въпреки жестокостта, с която се сблъсква, Елла е решена да изпълни предсмъртната заръка на майка си „да не губи кураж и да бъде добра“.

Тя отказва да се поддаде на отчаяние или да презира онези, които се държат зле с нея. И ето че в гората среща впечатляващ непознат. Без да подозира, че той всъщност е принц, а не слуга в двореца, Елла най-после има чувството, че е срещнала сродна душа.

Изглежда, че съдбата й ще се промени, когато дворецът разпраща открита покана до всички девойки да присъстват на бал. Елла е обнадеждена, че отново ще срещне очарователния Кит (Ричард Медън). Уви, мащехата й забранява да присъства. Но както във всички хубави приказки, се появява спасение. Феята кръстница (Хелена Бонам Картър) с помощта на тиква и няколко мишки завинаги променя живота на Пепеляшка.
Cinderella / Пепеляшка (2015) BG AUDIO

Онлайн филми Романтични. Cinderella / Пепеляшка (2015) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
95.5
50
-45.5
Филми от други категории
Рейтинг 2.6
SD 360
Рейтинг 1
SD 360
Рейтинг 0
Full HD 1080