FilmiFen » Детски » Brave / Храбро сърце (2012) BG AUDIO

Brave / Храбро сърце (2012) BG AUDIO

Гледай онлайн - Brave / Храбро сърце (2012) BG AUDIO

Brave / Храбро сърце (2012) BG AUDIO
SD 360
Жанр: Детски
Година: 2012
Държава: САЩ
Режисьор: Марк Андрюс, Бренда Чапмън, Стив Пърсел
Времетраене: 93 мин.
Български дублаж: Да
От древни времена разкази за епични битки и мистични легенди са предавани през поколения в суровите и загадъчни шотландски планини. "Храбро сърце" добавя нова история към фолклора - тази на смелата Мерида, която се опълчва на традицията, съдбата и най-свирепия сред зверовете. Храбрата принцеса Мерида е дръзка девойка, опитен стрелец с лък и е решена сама да проправя пътя си в живота. Единствена дъщеря на крал Фергъс и кралица Елинор, Мерида се бунтува срещу вековен обичай в Шотландия, свещен за войнствените лордове в страната.

Едрият Макгъфин, надменният Макинтош и свадливият Дингуол се противопоставят, а с действията си Мерида предизвиква хаос и бурно недоволство в кралството.

Когато тя се обръща за помощ към ексцентричната Вещица, старицата изпълнява едно злощастно нейно желание, а опасността, произтекла от него, принуждава Мерида да открие значението на истинската храброст.
Само така ще може да развали жестокото проклятие, преди да е станало твърде късно. Режисиран от Марк Андрюз и Бренда Чапман и продуциран от Катрин Сарафиън, "Храбро сърце" е епично приключение с много емоция, запомнящи се герои и специфичния хумор на Pixar, любим на публиката от всички възрасти. Песни във филма изпълнява на български Невена Цонева.
Brave / Храбро сърце (2012) BG AUDIO

Онлайн филми Детски. Brave / Храбро сърце (2012) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
58,5
26
-32,5
8 038