FilmiFen » Индийски » Беднякът милионер / Slumdog Millionaire 2008 BG AUDIO

Беднякът милионер / Slumdog Millionaire 2008 BG AUDIO

Гледай онлайн - Беднякът милионер / Slumdog Millionaire 2008 BG AUDIO

Беднякът милионер / Slumdog Millionaire 2008 BG AUDIO
SD 480
Година: 2008
Държава: Великобритания, Индия
Режисьор: Дани Бойл
В ролите: Дев Пател, Фрейда Пинто, Мадхур Митал, Раджедранат Зутщи, Саураба Шукла и др.
Времетраене: 121 мин.
Български дублаж: Да
Това е историята на Джамал Малик (Дев Пател), 18 - годишен сирак от бедните квартали на Мумбай, който ще изживее най-вълнуващия ден от живота си.Цялата страна наблюдава неговата игра в индийската версия на телевизонната игра „Стани богат”. Един въпрос го дели от голямата награда - 20 милиона рупии.

След края на предаването, полицията го задържа по подозрение за измама. Как дете от улицата би могло да знае толкова много? От отчаяние и за да докаже своята невинност, Джамал разказва за живота си в бедния квартал, в който са израснали двамата с брат му. За техните приключения на улицата, за жестоките сблъсъци с местните банди и за Латика (Фрейда Пинто) - момичето, което е обичал и загубил. Всяка една глава от неговия живот му помога да отговори на въпросите от играта.

Всяка част от многопластовата история разкрива къде и как Джамал е научил отговорите на трудните въпроси. Само един въпрос остава загадка: Какво прави този млад човек в "Стани богат" без да има видимо желание за забогатяване? Когато новият ден започне и Джамал се върне в шоуто, за да отговори на последния въпрос, инспекторът и шестте милиона зрители ще разберат отговора.
Беднякът милионер / Slumdog Millionaire 2008 BG AUDIO

Онлайн филми Индийски. Беднякът милионер / Slumdog Millionaire 2008 BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
51
31
-20