FilmiFen » Романтични » Motherhood / Майчинство (2009) - BG Audio

Motherhood / Майчинство (2009) - BG Audio

Гледай онлайн - Motherhood / Майчинство (2009) - BG Audio

Motherhood / Майчинство (2009) - BG Audio
Български дублаж: Не
Шестият рожден ден на едно от двете й деца поставя на изпитание възможностите на една грижовна майка с рутинно ежедневие пред предизвикателството на една изоставена в миналото идея.
Илайза Кендъл Уелч живее с двете си деца Клара и Лукас и съпруга си Ейвъри в Манхатън. На 25-ти май е рожденият ден на Клара и Илайза се опитва да организира най-доброто парти в нейна чест, което се оказва не толкова лесна задача наред с ежедневните й ангажименти като блогър, он-лайн състезател на тема “Майчинство” и помощник на стар съсед-инвалид.

В този ден на подготовка и надпревара с времето нещата излизат от контрол в поредица от несполуки: колата й е вдигната заради снимки на филм, гумата на велосипеда й е спукана, охладняват отношенията с приятелката й Шийла, името на Клара е сгрешено в надписа на тортата и през цялото време Айвъри не отговаря на мобилния си телефон. След неочаквана помощ от младия куриер Никеш, който я намира за твърде привлекателна, Илайза приключва деня с усещането, че вече е е понесла достатъчно, за да се върне в къщи.

Вместо да бъде уникална и специална, преодолявайки обръчите с проблеми, отчаянието и досадата се обръщат в желание за бягство към нещо необикновено. Някога тя е изоставила своите обещаващи писателски амбиции, за да бъде всеотдайната майка на две деца. Сега този задушаващ ритъм я изтласква към нещо, което може да я направи доволна и мотивирана, за да продължи…

Motherhood / Майчинство (2009) - BG Audio

Онлайн Motherhood / Майчинство (2009) - BG Audio

+4111