FilmiFen » Военни » Unbroken / Несломен 2014 BG AUDIO

Unbroken / Несломен 2014 BG AUDIO

Гледай онлайн - Unbroken / Несломен 2014 BG AUDIO

Unbroken / Несломен 2014 BG AUDIO
SD 480
Жанр: Военни
Година: 2014
Държава: САЩ
Режисьор: Анджелина Джоли
В ролите: Домнал Глийсън, Люк Тредауей, Алекс Ръсел, Гарет Хедлънд, Джон Магаро, Фин Уитрок, Джак О'Конъл, Моргън Грифин, Софи Дала, Спенсър Лофранко
Времетраене: 137 минути
Български дублаж: Да
Носителката на “Оскар“ Анджелина Джоли е режисьор и продуцент на НЕСЛОМЕН, епична драма, проследяваща невероятния живот на олимпийския и военен герой Луис “Луи“ Замперини (Джак О’Конъл). Той, заедно с двама други членове на екипажа, оцелява на сал в продължение на 47 дни след почти фатална самолетна катастрофа по време на Втората световна война, но е пленен от японския флот и е изпратен във военнопленнически лагер.

Създаден по адаптация на ползващия се с огромна популярност роман на Лора Хиленбранд “Сийбискит: американската легенда“, НЕСЛОМЕН представя на големия екран невероятната и вдъхновяваща история на Замперини за издръжливостта и силата на човешкия дух. Заедно с О’Конъл във филма участват Домнъл Глийсън и Фин Уитрок – летците Фил и Мак, с които Замперини прекарва няколко опасни седмици на сал в Тихия океан – а също Гарет Хедлунд и Джон Магаро като военнопленници, които създават неочаквана дружба в затворничеството си; Алекс Ръсел като брата на Замперини Пийт и японският актьор Мияви с неговия дебют в англоговорящ филм като бруталния надзирател в лагера, известен на хората само като “Птицата“. Филмът е продуциран от Анджелина Джоли, както и от Матю Баер (“Град край морето“), Ъруин Стоф (“Денят, в който земята спря“) и Клейтън Таунсенд (“Така е на 40“).

Опитният снимачен екип е оглавяван от десеткратно номинирания за “Оскар“ оператор Роджър Дийкинс (“Скайфол“). Носителите на “Оскар“ Джоъл и Итън Коен (“Няма място за старите кучета“) пренаписват сценария от по-ранни варианти на Уилям Никълсън (“Клетниците“) и Ричард ЛаГравенес (“Зад канделабъра“ на НВО).
Unbroken / Несломен 2014 BG AUDIO

Онлайн филми Военни. Unbroken / Несломен 2014 BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
46,5
21
-25,5
6 664
Филми от други категории