FilmiFen » Трилъри » V for Vendetta / V като Вендета (2005) BG AUDIO

V for Vendetta / V като Вендета (2005) BG AUDIO

Гледай онлайн - V for Vendetta / V като Вендета (2005) BG AUDIO

V for Vendetta / V като Вендета (2005) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Трилъри
Година: 2005
Държава: САЩ, Великобритания, Германия
Режисьор: Джеймс МакТийг
В ролите: Натали Портман, Хюго Уийвинг, Стивън Риа, Стивън Фрай, Джон Хърт, Тим Пигот-Смит, Рупърт Грейвс, Роджър Алъм, Бен Майлс, Синед Кюсак, Наташа Уитмън, Джон Стендинг и други
Времетраене: 132 минути
Български дублаж: Да
Кой е човекът, който крие страшното си лице зад маска? Герой или безумец? Освободител или потисник? Кой е „V” и кой ще се присъедини към него в дръзкия му заговор за събаряне на тоталитарния режим, властващ над нацията? Създателите на трилогията „Матрицата” ни предлагат своето завладяващо и безкомпромисно виждане за бъдещето, базирано на оригиналната графична новела.

Натали Портман е в ролята на Иви, момиче от работническата класа, което трябва да реши дали нейният герой не се е превърнал в същото зло, срещу което се бори. Хюго Уийвинг е в ролята на „V” – дързък и харизматичен борец за свобода, жадуващ да отмъсти на тези, които са го обезобразили. А Стивън Риа играе детективът, който ръководи отчаяната акция по залавянето на „V”, преди той да е подпалил огъня на революцията. Залозите се вдигат. Гневът експлодира. На чия страна сте? В света на „V” няма неутрални зони.
V for Vendetta / V като Вендета (2005) BG AUDIO

Онлайн филми Трилъри. V for Vendetta / V като Вендета (2005) BG AUDIO

STZ Трейлър
16
11
-5
3 459Напиши коментар
0 коментарa за V for Vendetta / V като Вендета (2005) BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.