FilmiFen » Детски » The Lorax / Лоракс (2012) BG AUDIO

The Lorax / Лоракс (2012) BG AUDIO

Гледай онлайн - The Lorax / Лоракс (2012) BG AUDIO

The Lorax / Лоракс (2012) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Детски
Година: 2012
Държава: САЩ
Режисьор: Крис Рено и Кайл Балда
Времетраене: 86 мин.
Български дублаж: Да
Етикети: Lorax, Лоракс, 2012, BG AUDIO
3D анимацията “ЛОРАКС” е адаптация по класическата приказка на Д-р Зюс за горско същество, пазителят на гората Лоракс, който споделя със света устойчивата сила на надеждата.Анимационното приключение проследява пътешествието на едно момче в неговото търсене на единственото нещо, което ще му позволи да спечели момичето на мечтите си.
За да го намери, трябва да открие историята на Лоракс, намусено, но очарователно същество, което се бори да запази своя свят.

Дани Де Вито с гласовите си дарби вдъхва живот на знаковия герой Лоракс, от когото филмът взема заглавието си, а Ед Хелмс озвучава загадъчния Стар Еднократ. Още две суперзвезди дават гласовете си на герои от филма: Зак Ефрон е Тед, момчето идеалист, което търси Лоракс, а Тейлър Суифт е Одри, момичето от мечтите на Тед. Роб Ригъл играе финансовия магнат О`Хеър, а обичаната актриса Бети Уайт е Норма, мъдрата баба на Тед.„ЛОРАКС” е третият филм, създаден съвместно от Universal Pictures и Illumination Entertainment след “Аз, проклетникът” и ”Скок-подскок”...
The Lorax / Лоракс (2012) BG AUDIO

Онлайн филми Детски. The Lorax / Лоракс (2012) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
48.5
32
-16.5