FilmiFen » Уестърн » The Homesman / Местният (2014)

The Homesman / Местният (2014)

Гледай онлайн - The Homesman / Местният (2014)

The Homesman / Местният (2014)
SD 360
Жанр: Уестърн
Година: 2014
Държава: САЩ
Режисьор: Томи Лий Джоунс
В ролите: Томи Лий Джоунс, Мерил Стрийп, Хилари Суонк, Грейс Гъмер, Миранда Ото, Уилям Фичнер, Джеймс Спейдър, Тим Блейк Нелсън, Джон Литгоу, Давид Денсик, Соня Рихтер, Хейли Стейнфелд и др.
Времетраене: 122 минути
Български дублаж: Да
'Местният' се развива през 1855 година в Сащ, а на красивата Мери Кади(в ролята Хилари Суонк) е поръчано да прекара от Небраска до Айова три психично болни жени, всяка от които има своята предистория за своето заболяване.

Ролите на тези жени са изпълняват от Миранда Отто, Соня Рихтер и Грейс Гаммер. След като е приела таи задача, Мери среща завързан за дърво каубой, Джорджа Бриггса(Томи Лий Джоунс), който се нуждае някой да отвърже въжето от клона, в противен случай ще умре.

За отплата, че тя спасява живота му се съгласява да и помогне в нейната мисия с жените, като тя му казва, че те трябва да отидат до Айова, защото техните мъже не могат да се грижат достатъчно добре за тях, като това разбира се не е точно така.

Пътят до Айова е изпълнен с множество перипети и много екшън, през който петимата трябва да преминат, а крайната им цел е да стигнат до жената на свещеника в Айова, която трябва да поеме болните жени и да се опита да им помогне, за да могат да разкрият техните тайни.
The Homesman / Местният (2014)

Онлайн филми Уестърн. The Homesman / Местният (2014)

Плейъри Помощ
default
47
22
-25
5 861
Филми от други категории