FilmiFen » Приключенски » Congo / Конго (1995) BG AUDIO

Congo / Конго (1995) BG AUDIO

Гледай онлайн - Congo / Конго (1995) BG AUDIO

Congo / Конго (1995) BG AUDIO
SD 240
Година: 1995
Държава: САЩ
Режисьор: Франк Маршал
В ролите: Джо Пантолиано, Кевин Гревиу, Грант Хеслов, Лора Лини, Ърни Хъдсън, Тим Къри, Джо Дон Бейкър, Дилън Уолш
Времетраене: 1:48:15
Български дублаж: Да
Етикети: Congo, Конго, 1995, BG AUDIO
След най-известния бестселър на Майкъл Крайтън (Джурасик Парк), следва това невероятно пътешествие, изпълнено с приключения, технологични постижения в изкуството и ... първичен страх. Синът на финансов магнат заминава за Конго в търсене на находище на диаманти, достатъчно големи и рафинирани, за да служат като мощен лазерен комуникационен предавател или... оръжие.
Когато контактът с експедицията е изгубен, заминава нов екип начело с годеницата му в компанията на ексцентрични герои - учен-изследовател на говорещи горили и наивен авантюрист.

Питър най-после открива спонсор, за да върне горилата Ейми в джунглата на Конго, където е родена. Д-р Карън Рос трябва да разследва изчезването на бившия си годеник, чиито последни координати също са в джунглата. Но визата й е валидна само, ако пътува с Питър. Към тях се присъединява и румънецът Херкемер Хомолка, чиято тайна цел е да открие диамантената мина на цар Соломон в тайнствения град Зиндж.

Оказва се, че диамантите имат страшни пазители – специално обучени горили, които защитават територията си с живота си. Това, което всички ще открият е истината, че онова, към което най-много се стремим се превръща в най-големия ни провал...
Congo / Конго (1995) BG AUDIO

Онлайн филми Приключенски. Congo / Конго (1995) BG AUDIO

STZ Трейлър
32,5
16
-16,5
5 469
Филми от други категорииНапиши коментар
0 коментарa за Congo / Конго (1995) BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.