FilmiFen » Приключенски » Harry Potter and the Half-Blood Prince / Хари Потър и Нечистокръвният принц (2009) BG AUDIO

Harry Potter and the Half-Blood Prince / Хари Потър и Нечистокръвният принц (2009) BG AUDIO

Гледай онлайн - Harry Potter and the Half-Blood Prince / Хари Потър и Нечистокръвният принц (2009) BG AUDIO

Harry Potter and the Half-Blood Prince / Хари Потър и Нечистокръвният принц (2009) BG AUDIO
SD 480
Година: 2009
Държава: САЩ
Режисьор: Дейвид Йетс
В ролите: Даниел Радклиф, Ема Уотсън, Алън Рикман, Хелена Бонам Картър, Рупърт Гринт, Том Фелтън
Времетраене: 154 минути
Български дублаж: Да
Окуражени от завръщането на Лорд Валдеморт, Смъртножадните опустошават световете както на Мъгълите така и на магьосниците и Хогуортс вече не е толкова безопасен, колкото е бил някога. Хари подозира, че нови опасности може би дебнат и в самия замък. Дъмбълдор е решен да го подготви за наближаващата решителната битка.

Той се нуждае от помощта на Хари за да пробият защитата на Волдемор. А също разчита и на помощта на бившия професор по отвари в Хогуортс, Хорас Слъгхорн. За целта Дъмбълдор убеждава стария си колега да се върне на предишната позиция с обещания за повече заплащане, по-голям кабинет….и възможност да преподава на известния Хари Потър. Междувременно учениците са атакувани от много по-различен противник, след като хормоните превземат укрепленията.

Дългото приятелство на Хари с Джини Уизли прераства в нещо повече, на пътя им обаче стои гаджето й Дийн Томас, да не говорим за по-големия й брат Рон. Рон обаче има своя любовна история, за която да се вълнува, с Лавендър Браун, която щедро го дарява с обичта си. Хърмаяни кипи от ревност, но е твърдо решена да не показва чувствата си. На края кутия шоколадови бонбони с любовно биле попада в грешните ръце и променя всичко. Любовта витае във въздуха, но предстои нещастие и Хогуортс може да се промени завинаги.

Онлайн филми Приключенски. Harry Potter and the Half-Blood Prince / Хари Потър и Нечистокръвният принц (2009) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
16
12
-4