FilmiFen » Приключенски » Hercules / Херкулес (2014)

Hercules / Херкулес (2014)

Гледай онлайн - Hercules / Херкулес (2014)

Hercules / Херкулес (2014)
SD 360
Година: 2014
Държава: САЩ
Режисьор: Брет Ратнър
В ролите: Дуейн Джонсън, Рийс Ричи, Джон Хърт, Джоузеф Файнс, Руфъс Сюъл, Йън Макшейн, Каси Стил, Аксел Хени
Времетраене: 102 минути
Български дублаж: Не
Херкулес (в ролята Дуейн Джонсън – Скалата) е могъщия син на краля на боговете Зевс, но това му е донесло само страдания и нежелани проблеми през годините. След няколко лични трагедии, сред които се откроява загубата на част от семейството му, Херкулес обръща гръб на боговете и се отдава на кървави битки в които винаги доминира и побеждава противниците си. След години прекарани на бойните полета той попада на шестима души, които точно като него са отдали животите си на борбите и са свикнали с постоянното присъствие на смъртта.

Споделяйки една и съща съдба Херкулес и новите му братя по оръжие не се интересуват от това къде ще се бият и за кого ще се бият. Единственото нещо което ги интересува е колко пари ще получат за услугите си.След серия от по-дребни задачи те са наети от самия крал на траките, който иска от тях да обучат по възможно най-добрия начин войниците му. Без да се замислят, Херкулес и останалите наемници приемат предизвикателството да превърнат тракийската войска в най-силната войска на света.

Но по време на тежките тренировки и след няколко неочаквани разкрития Херкулес и партньорите му осъзнават колко дистанцирани са от реалността и истинските проблеми, които ги заобикалят. Задачата им да превърнат тракийците в кръвожадни и безмилостни бойци започва постепенно да ги променя и не след дълго те осъзнават, че пътя по който са поели ще им донесе само страдание и разочарования.
Hercules / Херкулес (2014)

Онлайн филми Приключенски. Hercules / Херкулес (2014)

STZ Трейлър
20
12
-8
4 956Напиши коментар
0 коментарa за Hercules / Херкулес (2014)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.