FilmiFen » Екшън » Jоhn Wick / Джон Уик (2014)

Jоhn Wick / Джон Уик (2014)

Гледай онлайн - Jоhn Wick / Джон Уик (2014)

Jоhn Wick / Джон Уик (2014)
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 2014
Държава: САЩ
Режисьор: Дейвид Лейтч, Чад Стахелски
В ролите: Киану Рийвс, Уилям Дефо, Дийн Уинтърс, Бриджит Мойнахан, Бриджит Реган, Ейдриан Палики, Алфи Оуен-Алън и др.
Времетраене: 96 минути
Български дублаж: Не
След внезапната смърт на любимата си съпруга, Джон Уик (Киану Рийвс) получава последен дар от нея – куче на име Дейзи и бележка, съдържаща една единствена молба: да не забравя как да обича. Траурът на Джон е прекъснат, когато автомобилът му Бос Мустанг от 1969 г. попада в полезрението на садистичния главорез Йосиф Тарасов (Алфи Алън). След като отказва да продаде колата си, Джон е посетен от Йосиф и момчетата му, които нахлуват в дома му, взимат ключовете за возилото и оставят собственика му в безсъзнание, а Дейзи - мъртъв. Без да съзнават, те просто са събудили един от най-свирепите убийци, раждали се някога..

Търсенето на откраднатия автомобил отвежда Джон до тайнствена и непозната за туристите част на Ню Йорк, овладяна от свръхсекретна престъпна общност, в която навремето самият той е бил най-лошият от всички. След като научава, че нападателят му е единственият син на негов бивш приятел и „колега” – безскрупулния шеф на руската мафия Виго Тарасов (Майкъл Никвист), Джон насочва всичките си сили и умения в една посока: отмъщение. Когато се разчува, че легендарният убиец е по следите на сина му, Виго обявява щедра награда за онзи, който успее да го ликвидира.

С истинска армия по петите си, Джон отново се превръща в безмилостната машина за убиване, всявала някога ужас в целия престъпен свят, и обявява открита война на Виго и армията му от наемници. Война, която може да доведе до гибелта и на двете враждуващи страни...
Jоhn Wick / Джон Уик (2014)

Онлайн филми Екшън. Jоhn Wick / Джон Уик (2014)

VOE STZ Трейлър
29,5
15
-14,5
4 207Напиши коментар
0 коментарa за Jоhn Wick / Джон Уик (2014)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.