FilmiFen » Екшън » Бързи и яростни 6 / Fast And Furious 6 (2013) BG AUDIO

Бързи и яростни 6 / Fast And Furious 6 (2013) BG AUDIO

Гледай онлайн - Бързи и яростни 6 / Fast And Furious 6 (2013) BG AUDIO

Бързи и яростни 6 / Fast And Furious 6 (2013) BG AUDIO
HD 720
Жанр: Екшън
Година: 2013
Държава: САЩ
Режисьор: Джъстин Лин
В ролите: Джейсън Стейтъм, Пол Уолкър, Вин Дизел, Дуейн Джонсън, Джо Таслим, Лудакрис, Люк Евънс, Сунг Канг, Гал Гадот, Елза Патаки, Алекс Мартин, Джина Карано, Джордана Брустър, Тайриз Гибсън, Мишел Родригес
Времетраене: 130 мин.
Български дублаж: Да
След като обирът в Рио осигурява на хората му сто милиона долара, всички се пръскат по различните краища на земното кълбо. Уморени от живота си на бегълци, обаче, те са готови да се включат отново в играта и да се завърнат у дома.

Надпреварата вече не е само на пътя – в някои от каскадите автомобилите буквално летят след динамични превъртания, а в част от сцените се включват самолети и хеликоптери. На голям екран ще се появи и една от най-впечатляващите „атракции“ в продукцията – танк, разполагащ с достатъчно голям капацитет, за да бъде равностоен участник в уличната надпревара.

За да бъде ефективен противник в тази неравна битка, отборът на Торето (Вин Дизел) ще използва всичките си умения и ще покаже най-доброто по отношение на каскади, въоръжена борба и физически схватки.
Междувременно Хобс (Дуейн Джонсън - Скалата) е по петите на мащабна организация, която извършва нелегални операции в Европа. Начело на висококвалифицирания екип е бившият военен от специалните части Оуен Шоу (Люк Еванс), а негова дясна ръка е не друг, а любимата на Торето - Лети (Мишел Родригез), която всички смятат за мъртва.

Единственият начин да бъде спряна криминалната групировка е престъпниците да бъдат надиграни на улично ниво, така че Хобс моли Дом да събере елитния си екип в Лондон. Заплащането? Изчистване на досиетата им, така че да могат да се завърнат отново у дома.

Онлайн филми Екшън. Бързи и яростни 6 / Fast And Furious 6 (2013) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
42
23
-19
9 277