FilmiFen » Комедия » Операция Шменти Капели (2011) BG AUDIO

Операция Шменти Капели (2011) BG AUDIO

Гледай онлайн - Операция Шменти Капели (2011) BG AUDIO

Операция Шменти Капели (2011) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Комедия
Година: 2011
Държава: България
Режисьор: Иван Митов
В ролите: Христо Шопов, Захари Бахаров, Джеки Стоев, Джони Пенков, Константин, Малин Кръстев, Кирил Ефремов, Владислав Димитров, Стефан А. Щерев, Владимир Владимиров, Август Попов, Китодар Тодоров, Владислав Карамфилов - Влади Въргала, Хари Аничкин, Пламен Пеев, Георги Спасов, Огнян Панов, Велислав Павлов, Павел Митков
Времетраене: 118 минути
Български дублаж: Да
Невъзможно е да не участваш в играта. Ако не влезеш в нея доброволно, ще влезеш без да искаш. Силните не се колебаят да правят планове, колкото са по-силни, толкова по-смели и находчиви са плановете им. Но куклата прегризва конците на кукловода и пъзелът се разпада.Абсурден извършител извършва абсурдно престъпление.

Елементите на престъплението се подреждат един след друг с неумолима логика: заложници, откуп, престрелки, експлозии, убити. Но вместо след като всичко приключи, от барутния дим пред обществото да изплува класическо местопрестъпление, се оказва, че събитията са изградили лабиринт, в който е невъзможно да се проследи нишката на истината.

Твърде много хора са замесени, твърде много неща нямат нормални обяснения и явно нещо много важно е пропуснато.Шменти Капели - една комедия за това, което стана пред очите ни, без ние да го разберем. Една кримка за обикновения човек, когото никой не успя да разбере. Един филм за нашето време, и неговите престъпления. Една история за тайните, които силните не могат да скрият от слабите.

Онлайн филми Комедия. Операция Шменти Капели (2011) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
8.5
5
-3.5
Филми от други категории
Рейтинг -0.3
Full HD 1080
Рейтинг 0.5
SD 480