FilmiFen » Екшън » Falcon Rising / Възходът на Сокола (2014)

Falcon Rising / Възходът на Сокола (2014)

Гледай онлайн - Falcon Rising / Възходът на Сокола (2014)

Falcon Rising / Възходът на Сокола (2014)
SD 360
Жанр: Екшън
Година: 2014
Държава: САЩ
Режисьор: Ерни Барбараш
В ролите: Майкъл Джей Уайт, Масаши Одате, Ниал МакДонах, Латииф Кроудер, Хазуки Като, Милие Руперто, Роберт Колон, Джасмин Каратини, Джими Наваро, Джони Янг, Клифорд Миат, Даниел Кардона, Еди Валдес, Лайла Али, Майкъл Морис
Времетраене: 101 минути
Български дублаж: Не
Във филма "Възходът на Сокола" (Falcon Rising) проследяваме историята на бивш военен, който е затворен в себе си и живее усамотено пазейки в себе си мрачна тайна, която го кара да се чувства виновен за своите действия от миналото. И докато този начин на живот почти го е докарал до края на собственото си саморазрушение, той научава, че неговата сестра е била пребита в Бразилия.

Без да има за какво да живее той предприема пътуване, за да открие кой стои зад този вандалски акт и да отмъсти. По време на своето пътуване той попада в подземния свят на Бразилия, където се разпространяват наркотици, извършват се престъпления а полицията си затваря очите за всичко, контролирана от японската мафия чрез подкупи. Сега Джон трябва да разчита на собствените си бойни умения, за да може да се справи в този жесток свят.

Онлайн Falcon Rising / Възходът на Сокола (2014)

1 SD 360 2 SD 360 3 SD 360 Трейлър
+82