FilmiFen » Документални » Stop at Nothing: The Lance Armstrong Story / Историята на Ланс Армстронг: Царят на измамите (2014)

Stop at Nothing: The Lance Armstrong Story / Историята на Ланс Армстронг: Царят на измамите (2014)

Гледай онлайн - Stop at Nothing: The Lance Armstrong Story / Историята на Ланс Армстронг: Царят на измамите (2014)

Stop at Nothing: The Lance Armstrong Story / Историята на Ланс Армстронг: Царят на измамите (2014)
Български дублаж: Не
Ланс Армстронг забогатя на гърба на феновете си, на спорта и на истината. Но негови бивши приятели, чиито живот и кариера той съсипа, най-накрая успяха да изкарат истината на бял свят. Филмът е интимен портрет на мъжа зад най-голямата измама в историята на спорта. Армстронг не се спира пред нищо, за да получи слава, успех и пари.

Филмът разкрива как той мами свита с историята си за магическото излекуване от рак, за да се превърна в спорта икона и символ на надежда на хиляди онкоболни. След това ще научите как измамите му стават все по-нагли и как няколко смели човека се опитват да разкрият истинското му лице. Става ясно какво се случва с група хора, които имат тайна, която изяжда приятелството, браковете, кариерите и живота им.Режисьор : Алекс Холмс
В ролите : Ланс Армстронг
Държава : Австралия, САЩ, Англия, Нова Зеландия, Италия, Франция
Година : 2014
Времетраене : 99 минути

Онлайн Stop at Nothing: The Lance Armstrong Story / Историята на Ланс Армстронг: Царят на измамите (2014)

Трейлър
00
Ако харесвате Stop at Nothing: The Lance Armstrong Story / Историята на Ланс Армстронг: Царят на измамите (2014) гледайте още: