FilmiFen » Уестърн » Ulzana / Улцана (1974)

Ulzana / Улцана (1974)

Гледай онлайн - Ulzana / Улцана (1974)

Ulzana / Улцана (1974)
SD 360
Жанр: Уестърн
Година: 1974
Държава: Румъния, Германия, СССР
Режисьор: Готфрид Колдитц
В ролите: Гойко Митич, Ренате Блум, Ролф Хоп, Коля Реуту, Амза Пеля, Фред Делмар, Алфред Струве, Дорел Якобеску, Дину Герасим, Дан Сандулеску
Времетраене: 91 минути
Български дублаж: Не
Аризона, 40-тте години на 19 в. Индианците от племето мимбреньо стават земеделци, построяват напоително съоръжение и организират празненство за първата си реколта. Реколтата е много богата и индианците искат да продадат излишното. Търговците от Тусон и белите преселници се страхуват да не бъдат лишени от своята печалба, особено хората от "Тусонската компания", които слагат пари в джобовете си от правителствените средства, отделяни за снабдяването на индианците, а на тях пробутват развалени провизии.

Те нападат племето, взривяват напоителното съоръжение, а вождът Улцана е тежко ранен по време на битката.Смятайки го за мъртъв, белите решават да пропъдят племето му в неплодороден резерват.

Индианците решават да избягат в Мексико, в планината Сиера Мадре, но жената на Улцана, Леона, попада в плен на бледоликите. Когато Улцана се опитва да я освободи, Леона е убита от жестокия капитан Бъртън. Улцана тръгва по петите му, решен докрай да следва закона на своето племе и да отмъсти за смъртта на своята любима.

Онлайн филми Уестърн. Ulzana / Улцана (1974)

Плейъри Помощ
default
27.5
16
-11.5
Филми от други категории
Рейтинг 0.9
SD 480
Рейтинг 0.4
SD 480
Рейтинг 2.1
SD 480