FilmiFen » Филми драма » God's Not Dead / Бог не е мъртъв (2014)

God's Not Dead / Бог не е мъртъв (2014)

Гледай онлайн - God's Not Dead / Бог не е мъртъв (2014)

God's Not Dead / Бог не е мъртъв (2014)
SD 360
Година: 2014
Държава: САЩ
Режисьор: Харольд Кронк
В ролите: Дейвид А.Р. Уайт, Дин Кейн, Кевин Сорбо, Шейн Харпър, Марко Хенлиен, Кори Оливър, Андрю Фогел, Уенди Миклович, Триша ЛаФаш
Времетраене: 115 минути
Български дублаж: Не
Тагове: God's, Not, Dead, Бог, не, мъртъв, 2014
Филмът е поучителна християнска история за себеоткриването и опитите на един млад мъж да защити вярата си в Бога. Джош Уийтън е амбициозен студент, който през първата си година в колежа се записва в класа по философия на известния с твърдия си характер професор Радисън. Всичко протича без особени проблеми до момента, в който Радисън обявява на студентите си, че ако искат да получат очакваните добри оценки, те ще трябва да подпишат декларация, според която ”Бог е мъртъв”.

Верен на християнската си вяра, Джош отказва да даде подписа си за нещо, което според него не е истина. След като разбира за отказа на студента си, Радисън му предлага сделка – ако иска да остане в класа, Джош ще трябва да защитава позицията си, че Господ е жив в серия от дебати със самия Радисън. Ако изгуби, той автоматично ще отпадне от класа. Джош приема предизвикателството, но скоро решението му да се изправи срещу професора започва да застрашава вярата му, връзките с останалите хора и дори бъдещето му.

Онлайн филми Филми драма. God's Not Dead / Бог не е мъртъв (2014)

STZ VOE Трейлър
0
0
0
2 888