FilmiFen » Детски » Escape From Planet Earth / Бягство от планета Земя ( 2013 )

Escape From Planet Earth / Бягство от планета Земя ( 2013 )

Гледай онлайн - Escape From Planet Earth / Бягство от планета Земя ( 2013 )

Escape From Planet Earth / Бягство от планета Земя ( 2013 )
SD 240
Жанр: Детски
Година: 2013
Държава: Канада, САЩ
Режисьор: Кален Брункер
В ролите: Брендън Фрейзър, Роб Кордри, Рики Джървейс, Джонатан Морган Хейт, Джесика Алба, София Вергара, Джейсън Симпсън, Сара Джесика Паркър и др.
Времетраене: 89 минути
Български дублаж: Не
Семейната 3D-анимация ”Бягство от планета Земя” пренася зрителите на планетата Бааб където смелия астронавт Скорч Супернова е считан от своите сини съграждани за истински национален герой. Доказан майстор в дръзките спасителни мисии Скорч се справя с голям брой трудни задачи като разчита и на помощта на своя тих и срамежлив брат Гари.

Когато двамата биват уведомени от началничката си Лена за получено спешно съобщение от далечна и опасна планета Скорч пренебрегва всички предупреждения и се насочва към мястото от което идва призива за помощ. Но веднага след пристигането си той попада в ръцете на екип от мистериозната ”Зона 51”, чиито ръководител е безскрупулния генерал Шанкър. Разбрал, че брат му е попаднал в капан неподготвения Гари прави всичко възможно за да организира спасителна мисия. Скоро обаче става ясно, че залозите са много по-големи от очакваното и Гари се превръща в единствения който може да опази междупланетния мир, да спаси брат си, своята планета и съпругата си Кира.

Онлайн филми Детски. Escape From Planet Earth / Бягство от планета Земя ( 2013 )

VOE STZ Трейлър
8,5
5
-3,5
2 840Напиши коментар
0 коментарa за Escape From Planet Earth / Бягство от планета Земя ( 2013 )

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.