FilmiFen » Екшън » XIII: The Conspiracy / ХІІІ: Конспирацията (2008) - Част 1

XIII: The Conspiracy / ХІІІ: Конспирацията (2008) - Част 1

Гледай онлайн - XIII: The Conspiracy / ХІІІ: Конспирацията (2008) - Част 1

XIII: The Conspiracy / ХІІІ: Конспирацията (2008) - Част 1
SD 360
Жанр: Екшън
Година: 2008
Държава: Канада, Франция
Режисьор: Дуейн Кларк
В ролите: Стивън Дорф, Вал Килмър, Катерина Мурино, Грег Брик, Лусинда Дейвис
Времетраене: 87 минути
Български дублаж: Не
Първата жена президент на САЩ, президент Сали Шеридан, е застреляна от снайперист по време на реч по случай Денят на Независимостта. Убиецът й едва успява да избяга от местопрестъплението и да спаси живота си, преследван от Националната Сигурност - или поне така изглежда. Три месеца по-късно, възрастна двойка открива тялото на ранен мъж изхвърлено на брега. Младият мъж (Dorff) не може да си спомни нито капка за своята самоличност. Единствената следа и татуировка на врата му "XIII".

Междувременно в Белия Дом се провежда разследване за убиеца на президента. С наближаването на изборите откриването му би могло да обърне вота на избирателите. Часове след потвърждаване на местоположението на човека с татуировката от тайното разузнаване, отряд на специалните служби се струпва в къщата на възрастната двойка в Cape Fear. Подтикнат от адреналин и инстинктите си, татуираният мъж поваля войниците един по един. В хода на развитие, търсейки отчаяно следи, татуираният мъж започва да подрежда парче по парче спомени от живота си.

Хванат, той разбира, че е получил чужда самоличност и е поставен под прикритие за да отнеме вниманието от група конспиратори опитващи се да свалят правителството. Поставени на най-високите държавни постове конспираторите управляват тяхна собствена агенция за сигурност рамо до рамо с тази на правителството. Двете заедно се опитват да намерят татуирания мъж. Единственият начин за него да възвърне стария си начин на живот е да играе по техните правила. Една опасна игра, особено когато не знаеш кой си всъщност.

Онлайн филми Екшън. XIII: The Conspiracy / ХІІІ: Конспирацията (2008) - Част 1

Плейъри Помощ
default
7
4
-3
3 451