FilmiFen » Азиатски » Fireball / Огнена топка: Муай Тай забивки (2009)

Fireball / Огнена топка: Муай Тай забивки (2009)

Гледай онлайн - Fireball / Огнена топка: Муай Тай забивки (2009)

Fireball / Огнена топка: Муай Тай забивки (2009)
SD 360
Година: 2009
Държава: Тайланд
Режисьор: Thanakorn Pongsuwan
В ролите: Preeti Barameeanant, Sam Kasem, Arucha Tosawat
Времетраене: 93 минути
Български дублаж: Не
Тай е млад мъж, който наскоро е пуснат от затвора. Предсрочното му освобождаване е уредил неговия брат-близнак Тан, давайки подкуп на определени хора. На свобода Тай разбира, че брат му е в болница и е в кома с тежко нараняване на главата, получено при неизяснени обстоятелства и че се е занимавал с някаква нелегална дейност, чрез която е събрал парите за освобождаването на брат си.

Тай решава да разбере истината и да отмъсти, но единственото което до момента знае е, че Тан се е връщал с наранявания след игра на баскeтбол седмица преди влизането му в болница, затова отива на игрището и се представя за Тан. Скоро научава, че местните престъпни босове се занимават с организирането на особено жестока разновидност на баскетболни мачове и е нает в един от отборите.

Впоследствие разбира какво точно се е случило с брат му и кой е виновникът, но за да постигне отмъщението си ще му се наложи да се включи в лигата и да получи правото на сблъсък с врага си във финалния мач. И така, играта започва....

Онлайн филми Азиатски. Fireball / Огнена топка: Муай Тай забивки (2009)

Плейъри Помощ
default
9.5
8
-1.5