FilmiFen » Азиатски » Merantau Warrior / Боецът Мерантау (2009)

Merantau Warrior / Боецът Мерантау (2009)

Гледай онлайн - Merantau Warrior / Боецът Мерантау (2009)

Merantau Warrior / Боецът Мерантау (2009)
SD 360
Година: 2009
Държава: Индонезия
Режисьор: Гарет Евънс
В ролите: Iko Uwais, Sisca Jessica, Christine Hakim, Mads Koudal, Yusuf Aulia, Alex Abbad, Yayan Ruhian, Laurent Buson, Doni Alamsyah, Ratna Galih
Времетраене: 106 минути
Български дублаж: Не
В село Минанкатабау, западна Суматра, един юноша на име Юда, изучаващ стила "силат" приключва подготовката си за Мерантау. Смисълът на този древен обред се състои в това, че младите хора навършили определена възраст, трябва да забравят за идилията на селския живот и да постигнат успех в град Джакарта.

След редица неуспехи, бездомният и лишен от всякакви надежди за бъдещето Юда, случайно спасява сирачето Астри от банда европейци, които отвличат хора, оглавявана от психопата Ратгер и неговия помощник Люк.

Раненият в случайна схватка Ратгер жадува за кърваво възмездие и връщане на "живия" товар. Запознаването на Юда с града започва с "бойно кръщение". Той трябва да се скрие от преследване, заедно с Астри и малкото й братче, докато всички сутеньори и бандити ги следват по петите. Юда осъзнава, че бягството е безполезно и че няма друг изход освен да се срещне очи в очи с враговете си в един решителен и наситен с адреналин финал.

Онлайн филми Азиатски. Merantau Warrior / Боецът Мерантау (2009)

VOE STZ Трейлър
14
6
-8
3 528Напиши коментар
0 коментарa за Merantau Warrior / Боецът Мерантау (2009)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.