FilmiFen » Исторически » 61* / Неофициален рекорд (2001)

61* / Неофициален рекорд (2001)

Гледай онлайн - 61* / Неофициален рекорд (2001)

61* / Неофициален рекорд (2001)
Български дублаж: Не
Комикът Били Кристъл, който е и известен фен на бейзбола, е режисьор на тази спортна драма, чието действие се развива през лятото на 1961 г.
Двама от най-добрите хитъри във висшата лига – Мики Мантъл (Томас Джейн) и Роджър Марис (Бари Пепър) се оказват врат до врат в битката за подобряване на отдавнашния рекорд на Бейб Рут за най-много хоумръни на сезон.

И двамата са състезатели на “Ню Йорк Янкис”, и колкото повече се приближават към рекорда на Рут, лоялността им като приятели и съотборници е поставена на изпитание.

Награди и номинации:
2 награди “Еми” 2000 – за кастинг и звуков монтаж 8 номинации за “Еми” - за най-добър ТВ филм, режисура, актьор на Бари Пепър, сценарий, операторско майсторство, сценография, грим и прически Номинация за “Златен глобус” “01 за най-добър актьор в ТВ филм на Бари Пепър Номинация от Режисьорската гилдия на Америка за ТВ филм Номинация от Гилдията на американските сценаристи за оригинален ТВ сценарийРежисьор : Били Кристъл
В ролите : Бари Пепър, Томас Джейн, Антъни Майкъл Хол, Ричард Масур, Брус Макгил, Крис Бауер, Кристофър МакДоналд, Боб Гънтън, Доналд Мофат, Джо Грифаси, Питър Джейкъбсън, Сиймур Касел, Робърт Джой, Майкъл Нури и др.
Държава : САЩ
Година : 2001
Времетраене : 129 мин

Онлайн 61* / Неофициален рекорд (2001)

+11