FilmiFen » Романтични » Her / Тя е глас (2013)

Her / Тя е глас (2013)

Гледай онлайн - Her / Тя е глас (2013)

Her / Тя е глас (2013)
SD 480
Година: 2013
Държава: САЩ
Режисьор: Спайк Джоунс
В ролите: Хоакин Финикс, Порша Дублидай, Крис Прат, Ейми Адамс, Руни Мара, Оливия Уайлд, Катрин Бочър, Кели Сара и др.
Времетраене: 126 минути
Български дублаж: Не
Действието на режисирания от Спайк Джоунзи фантастично-романтичен филм се развива в близкото бъдеще в Лос Анджелес, а историята проследява живота на обикновения Тиодор Туомбли, който след тежка раздяла постепенно се изолира от обществото. Въпреки разбитото си сърце той продължава да се занимава със своята нетрадиционна работа - писане на трогателни и прочувствени писма от името на други хора.

Докато се опитва да намери нов път в живота си Тиодор попада по случайност на съвсем нова операционна система, която създава “компаньони” за самотните и изпаднали в депресия хора. След като активира своята индивидуална програма той се запознава със Саманта – весел, чувствен и изненадващо позитивен женски глас, който бързо се превръща в негов всекидневен спътник и помощник. Докато нуждите и желанията на Саманта се увеличават, а Теодор усеща промяната в живота си, приятелството между двамата постепенно започва да се превръща в силна любов и привързаност.

Хоакин Финикс се превъплъщава в образа на Тиодор, а ролята на Саманта е поверена на звездата от “Островът“ и “Отмъстителите“ Скарлет Йохансон.

Онлайн филми Романтични. Her / Тя е глас (2013)

VOE STZ Трейлър
4,5
3
-1,5
1 899Напиши коментар
0 коментарa за Her / Тя е глас (2013)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.