FilmiFen » Екшън » Ride Along / Ченге за един ден (2014) BG AUDIO

Ride Along / Ченге за един ден (2014) BG AUDIO

Гледай онлайн - Ride Along / Ченге за един ден (2014) BG AUDIO

Ride Along / Ченге за един ден (2014) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 2014
Държава: САЩ
Режисьор: Тим Стори
В ролите: Айс Кюб, Кевин Харт, Гари Оуен, Хулисита Салседо, Брус Макгил, Джон Легуизамо, Тика и други.
Времетраене: 99 минути
Български дублаж: Да
Кевин Харт и Айс Кюб са начело на актьорския състав на RIDE ALONG – нов филм от режисьора и продуцента на блокбастър комедията Think Like a Man. Когато един бъбрив пич се присъединява към брата на гаджето си – избухливо ченге – за да патрулират заедно по улиците на Атланта, той се забърква в последния случай, по който полицаят работи.

За да докаже, че заслужава ръката на бъдещата си съпруга, той трябва да оцелее през следващите 24 часа, които се оказват най-ненормалните в живота му.През последните две години училищният охранител Бен (Харт) се опитва да покаже на детектив Джеймс (Кюб), че е нещо повече от напушен геймър с нечестиви помисли към сестра му Анджела (Тика Съмптър). Когато най-накрая приемат Бен в академията, той решава, че е спечелил уважението на опитния полицай и иска благословията му, за да се ожени за Анджела.

Тъй като знае, че ако патрулират извeстно време заедно ще стане ясно, че Бен няма качествата да се грижи за сестра му, Джеймс го кани да бъде негов партньор по време на смяна, която да уплаши до смърт новака. Когато обаче лудата нощ ги отвежда до най-прочутия престъпник в града, Джеймс разбира, че поразяващата уста на новия му партньор е не по-малко опасна от прелитащите покрай нея куршуми.

Онлайн филми Екшън. Ride Along / Ченге за един ден (2014) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
28.5
19
-9.5
Филми от други категории
Рейтинг 1.5
SD 360
Рейтинг 1
Full HD 1080
Рейтинг 1
Full HD 1080