FilmiFen » Екшън » Need for Speed 2014 BG AUDIO

Need for Speed 2014 BG AUDIO

Гледай онлайн - Need for Speed 2014 BG AUDIO

Need for Speed 2014 BG AUDIO
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 2014
Държава: САЩ, Великобритания, Франция, Филипини
Режисьор: Скот Уо
В ролите: Арън Пол, Кид Къди, Доминик Купър, Имаджин Потс, Рами Малек, Харисън Гилбертсън, Рамон Родригес и други.
Времетраене: 130 минути
Български дублаж: Да
Етикети: Need, Speed, 2014, for, BG AUDIO
Борейки се да предпази семейния гараж от фалит и закриване, Тоби Маршъл (Арън Пол) - механик, чиято страст са мощните автомобили, е принуден да приеме за свой партньор богатия и арогантен бивш NASCAR състезател Дино Брустър (Доминик Купър).

И точно когато предстояща крупна сделка с брокер на автомобили сякаш ще реши проблемите на Тоби, едно злощастно завършило състезание дава възможност на Дино да го натопи за престъпление, което не е извършил, и да го изпрати в затвора, докато самият той узурпира и разширява бизнеса му на запад.Две години по-късно Тоби излиза на свобода, изпълнен с желание за отмъщение.

Той е наясно, че единственият му шанс да елиминира от пътя си Дино е да го победи в състезание, известно като Де Леон - абсолютният връх в света на незаконните гонки с автомобили. За да стигне навреме за надпреварата, Тоби ще трябва да се впусне в експлозивни екшън приключения, включващи преследвания с ченгета от единия до другия край на Америка, но с помощта на екипа си и най-вече на изобретателната Джулия той ще докаже, че дори и в лъскавия свят на екзотичните суперавтомобили аутсайдерът може да финишира първи.

Онлайн филми Екшън. Need for Speed 2014 BG AUDIO

VOE STZ Трейлър
5
3
-2
2 829Напиши коментар
0 коментарa за Need for Speed 2014 BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.