FilmiFen » Романтични » The Right Kind Of Wrong / Правилната грешка (2013)

The Right Kind Of Wrong / Правилната грешка (2013)

Гледай онлайн - The Right Kind Of Wrong / Правилната грешка (2013)

The Right Kind Of Wrong / Правилната грешка (2013)
SD 480
Година: 2013
Държава: Канада
Режисьор: Джеръмая С. Чечик
В ролите: Уил Сасо, Сара Канинг, Райън Куотън, Кристен Хагер, Райън МакПартлин, Катрин О'Хара, Андреа Стефанкикова и др.
Времетраене: 97 минути
Български дублаж: Не
Създателят на “Отмъстителите” и “Диаболично” Джеремая Чечик режисира тази романтична комедия с участието на Райън Куонтън (“Истинска кръв”) и Сара Канинг (“Дневниците на вампира”).

Куонтън изпълнява главната роля на Лео Паламино – провалил се писател, чиито недостатъци и лични проблеми стават публично достояние благодарение на суперуспешния блог “Защо не струваш?”, който е създаден и поддържан от бившата му съпруга. Въпреки неудобната позиция в която се намира Лео не се отказва от намерението си да намери правилната жена.

Мечтата му е на път да се сбъдне когато той се запознава с привлекателната Колет (Сара Канинг). Убеден, че най-накрая е попаднал на жената на мечтите си Лео е готов да остави всички проблеми зад гърба си и да погледне смело към бъдещето.

Но плановете му бързо се променят когато става ясно, че Колет е сгодена и се подготвя за сватбата си с един на пръв поглед перфектен мъж.

Онлайн филми Романтични. The Right Kind Of Wrong / Правилната грешка (2013)

Плейъри Помощ
default
18
13
-5