FilmiFen » Филми драма » Winter's Tale / Зимна приказка в Ню Йорк (2014)

Winter's Tale / Зимна приказка в Ню Йорк (2014)

Гледай онлайн - Winter's Tale / Зимна приказка в Ню Йорк (2014)

Winter's Tale / Зимна приказка в Ню Йорк (2014)
Български дублаж: Не
Сценарият на фантастичния филм “Зимна приказка” е вдъхновен от публикувания през 1983-та година едноименен роман на писателя Марк Хелприн, а главните роли са поверени на Уил Смит, Ръсел Кроу и Колин Феръл.

В центъра на сюжета е крадеца от ирландски произход Питър Лейк, който докато обира най-голямата и скъпа къща в Ню Йорк Сити открива в една от стаите болната дъщеря на собственика на сградата. Между Питър и привлекателното момиче на име Бевърли Пен се заражда необикновена любовна връзка, но общото им бъдеще е застрашено.

Състоянието на Бевърли се влошава, хората около нея смятат, че тя умира, а самия Питър се превръща в мишена на безмилостния мафиот Пърли Соумс, който прави всичко възможно за да го елиминира.

Сценарист-режисьора Акива Голдсман описва филма си като “странна фантастична приказка в която се подвизава летящ бял кон и чието действие се развива едновременно през 19-ти век и в нашето съвремие.”Режисьор : Акива Голдсман
В ролите : Мат Боумър, Луси Грифитс, Кевин Кориган, Уилям Хърт, Джесика Браун Финдли, Дженифър Конъли, Колин Фарел, Ръсел Кроу, Уил Смит и др.
Държава : САЩ
Година : 2014
Времетраене : ~118 минути

Онлайн Winter's Tale / Зимна приказка в Ню Йорк (2014)

00