FilmiFen » Филми драма » The Grand Budapest Hotel / Гранд Хотел Будапеща (2014) BG AUDIO

The Grand Budapest Hotel / Гранд Хотел Будапеща (2014) BG AUDIO

Гледай онлайн - The Grand Budapest Hotel / Гранд Хотел Будапеща (2014) BG AUDIO

The Grand Budapest Hotel / Гранд Хотел Будапеща (2014) BG AUDIO
SD 480
Година: 2014
Държава: САЩ, Германия
Режисьор: Уес Андерсън
В ролите: Уилям Дефо, Едуърд Нортън, Харви Кайтел, Том Уилкинсън, Ф. Мърей Ебрахам, Джейсън Шуорцман, Джеф Голдблум, Ейдриън Броуди, Бил Мъри, Леа Сейду, Оуен Уилсън, Джуд Лоу, Сирша Ронан, Ралф Файнс
Времетраене: 99 минути
Български дублаж: Да
Легендарен портиер работи в известен европейски хотел. Сприятелява се с млад служител, който се превръща в доверено протеже. Историята включва още кражбата на безценна картина и битката за огромно семейно богатство, на фона на променяща се Европа през първата половина на XX век.

Изключителен актьорски състав е ангажирал Андерсън в поредната си приказно-шантава история - Ралф Файнс, Едуард Нортън, Оуен Уилсън, Тилда Суинтън, Джуд Лоу, Бил Мъри, Ейдриън Броуди, Харви Кайтел, Джейсън Шуорцман, Уилям Дефо, Джеф Голдблум, Сирша Ронан, Том Уилкинсън, Матийо Амалрик, Ф. Мъри Ейбрахам, и съвсем сигурно всеки един от тях се справя невероятно с ролята си, колкото и да е малка (или голяма) тя.

Авторът-режисьор споделя: „Опитвам се да не се повтарям. Но изглежда правя точно това във филмите си. Не става нарочно – просто моите истории са изключително лични, и въпреки всичко са интересни за публиката. Мисля, че ме критикуват заради това, че обръщам повече внимание на стила, отколкото на съдържанието, и заради безбройните детайли, с които товаря персонажите си. Но всъщност всяко решение е предизвикано от желанието моите герои да се развиват.” Непосредствено след премиерата си в Берлин, „Гранд хотел Будапеща” ще се срещне и с почитателите на Уес Андерсън в София.

Онлайн филми Филми драма. The Grand Budapest Hotel / Гранд Хотел Будапеща (2014) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
4
4
0
Филми от други категории