FilmiFen » Фантастика » K-PAX / Кей Пакс (2001)

K-PAX / Кей Пакс (2001)

Гледай онлайн - K-PAX / Кей Пакс (2001)

K-PAX / Кей Пакс (2001)
SD 480
Година: 2001
Държава: САЩ, Германия
Режисьор: Йън Софтли
В ролите: Кевин Спейси, Джеф Бриджис, Мери МакКормак, Алфри Уудърд, Дейвид Патрик Кели, Сол Уилямс, Питър Гарети
Времетраене: 120 минути
Български дублаж: Не
Носителят на две награди “Оскар” Кевин Спейси (“Седем”, “Американски прелести” и многократно номинираният за същата награда Джеф Бриджис (“Кралят на рибарите”, “Големия Лебовски”) са звездите в този интригуващ и неповторим филм, който смесва в себе си жанрове като фантастика, комедия и драма, за да постигне един уникален резултат.

Д-р Пауъл (Джеф Бриджис) е психиатър в клиника за душевно болни. Когато един ден полицията докарва при него Прот (Кевин Спейси) нищо не му подсказва, че този човек ще промени живота му.

Прот твърди, че идва от далечната планета K-PAX и е изпратен с проучвателна мисия. И въпреки че Земята много му харесва, той трябва да се върне на своята планета в края на лятото. Новината за неговото заминаване се разпространява светкавично из клиниката и между пациентите се започва надпревара кой да замине с него. Д-р Пауъл от своя страна е преследван от мрачни страхове за съдбата на Прот и е решен на всичко, за да му помогне преди да е станало твърде късно.

Но дали нещата са такива каквито изглеждат и дали Прот е това, за което се представя дори рационалният д-р Пауъл не може да си отговори. И само краят на този завладяващ филм може да разкрие истината, която често е толкова проста, че става незабележима!

Онлайн филми Фантастика. K-PAX / Кей Пакс (2001)

VOE STZ Трейлър
1
1
0
1 922Напиши коментар
0 коментарa за K-PAX / Кей Пакс (2001)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.