FilmiFen » Филми драма » The Devil's Violinist / Паганини: Цигулар на дявола (2013)

The Devil's Violinist / Паганини: Цигулар на дявола (2013)

Гледай онлайн - The Devil's Violinist / Паганини: Цигулар на дявола (2013)

The Devil's Violinist / Паганини: Цигулар на дявола (2013)
SD 480
Година: 2013
Държава: Германия, Италия
Режисьор: Бърнард Роуз
В ролите: Дейвид Гаред, Джаред Харис, Джоел Ричардсън, Кристиан МакКей, Вероника Ферес, Хелмут Бергер, Оливиа Дюбо, Андреа Дек и др.
Времетраене: 123 минути
Български дублаж: Не
Името на цигуларят Никколо Паганини е станало легенда още докато е бил жив. Което не е чудно, защото неговият ненадминат талант е покорил първо Париж, а после цяла Европа и цял свят. Самата личност на Паганини, обвита с ореол на мистика и тайнственост, неизбежно е довела до възникването на множество различни слухове. Сред тях е била и вярата в това, че е продал душата си на дявола, за да получи таланта си. Славата и развращава, и мъчи музиканта.

Виното и опиумът носят само временна утеха, като правят осезаеми все по-голямата и всепоглъщата пустота... По време на турнето си в Лондон, Паганини среща едно момиче с ангелски глас и чиста душа, което сякаш му е било съдено да срещне. Но ще съумее ли човекът, свирещ на цигулката на дявола да познае щастието?

Или ще трябва да плати за таланта си с единствената си любов?Филмът е създаден от невероятния Дейвид Гарет, на чието майсторско изпълнение на творбите на Паганини би завидял и самият Пагинини, както може да чуете и уникалното изпълнение и ангелския глас на Андрея Дек в ролята на Шарлота Уотсън.

Онлайн филми Филми драма. The Devil's Violinist / Паганини: Цигулар на дявола (2013)

Плейъри Помощ
default
0
0
0
2 495