FilmiFen » Криминални » Fjallbackamorden 3: Strandridaren / Убийства във Фелбака: Крайбрежен ездач (2013)
Обновяваме филмите от първа към последна страница

Fjallbackamorden 3: Strandridaren / Убийства във Фелбака: Крайбрежен ездач (2013)

Гледай онлайн - Fjallbackamorden 3: Strandridaren / Убийства във Фелбака: Крайбрежен ездач (2013)

Fjallbackamorden 3: Strandridaren / Убийства във Фелбака: Крайбрежен ездач (2013)
Български дублаж: Не
Това е третият филм от поредицата филми по роман на писателката Камила Лекберг „Убийства във Фелбака”. Младата охранитека и гмуркач Джесика намира двама мъртви гмуркачи след буря. Тя не е съгласна с теорията на шефовете си, че случилото се е инцидент и търси помощта на приятеля си от детинство Патрик. Патрик и Ерика, които са на романтична ваканция, се връщат в Кунгсхамн.

Скоро и те са намесени в случая. Ерика крие самоличността си на полицейска съпруга и е поканена да се присъедини към асоциацията на музея. Още по време на първата й среща с асоциацията, ръководителят е намерен убит... Трите смъртни случая са отворени за разследване и общата връзка между тях изглежда е интерес към корабокруширал кораб през 1820. Накрая някой открива ли го? И какъв е бил товарът му? Каква е причината корабът да потъне?Режисьор : Rickard Petrelius
В ролите : Claudia Galli, Richard Ulfsater, Eva Fritjofson, Pamela Cortes Bruna, Lennart Jahkel, Ann Westin, Ellen Stenman Goransson, Simon Broden, Annika Hallin и др.
Държава : Швеция
Година : 2013
Времетраене : 88 минути

Онлайн Fjallbackamorden 3: Strandridaren / Убийства във Фелбака: Крайбрежен ездач (2013)

+72