FilmiFen » Фантастика » Star Wars Episode III - Revenge of the Sith / Star Wars III Отмъщението на Ситите (2005) BG AUDIO

Star Wars Episode III - Revenge of the Sith / Star Wars III Отмъщението на Ситите (2005) BG AUDIO

Гледай онлайн - Star Wars Episode III - Revenge of the Sith / Star Wars III Отмъщението на Ситите (2005) BG AUDIO

Star Wars Episode III - Revenge of the Sith / Star Wars III Отмъщението на Ситите (2005) BG AUDIO
SD 480
Година: 2005
Държава: САЩ
Режисьор: Джордж Лукас
В ролите: Самюъл Джаксън, Натали Портман, Хейдън Кристенсен, Иън Макдайърмид, Антъни Даниелс, Кристофър Лий, Юън Макгрегър и др.
Времетраене: 140 минути
Български дублаж: Да
В последната част на сагата Star Wars войната на клонираните се разгаря с пълна сила и пропастта между сенатор Палпатин и съвета на Джедаите се задълбочава. Младият Анакин Скайуокър е между тези два лагера и неговата лоялност е поставена на изпитание. Обещанията за власт и изкушенията на Тъмната страна надделяват, той се заклева във вярност на Дарт Сидиъс и се превръща в Дарт Вейдър.

Заедно рицарите на Сит задействат план за отмъщение, който започва с изтреблението на джедаите, от които оцеляват единствено Йода и Оби-Уан. В епичната битка между джедаите и рицарите на Сит, Анакин се изправя срещу Оби-Уан и изходът на този двубой ще реши съдбата на галактиката.

Онлайн филми Фантастика. Star Wars Episode III - Revenge of the Sith / Star Wars III Отмъщението на Ситите (2005) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
9,5
8
-1,5