FilmiFen » Романтични » Pride And Prejudice / Гордост и предразсъдъци (2005)

Pride And Prejudice / Гордост и предразсъдъци (2005)

Гледай онлайн - Pride And Prejudice / Гордост и предразсъдъци (2005)

Pride And Prejudice / Гордост и предразсъдъци (2005)
SD 240
Година: 2005
Държава: Великобритания, Франция
Режисьор: Джо Райт
В ролите: Едмънд Гуен, Бренда Блетин, Джуди Денч, Доналд Съдърланд, Том Холандър, Кийра Найтли
Времетраене: 127 минути
Български дублаж: Не
Гордост и предразсъдъци показва комичните страни на любовта и живота между английските благородници по време на епохата на Джордж (епохата на царуването на английските крале Джордж I-IV (XVIII в.) и Джордж V-VI (XX в.). Г-н Бенет е английски благородник, който живее в Хартфордшийр с неговата надменна съпруга. Бенет има пет дъщери; красивата Джейн, умната Елизабет, пристрастената читателка Мери, незрялата Кити и дивата Линда.

За жалост на дъщерите му, ако г-н Бенет умре, тяхната къща ще бъде наследена от далечен братовчед, който те никога не са срещали,така че бъдещето на семейното щастие и сигурност зависи от това дали дъщерите му ще се оженят за когото трябва. Животът е спокоен, докато в кватала им пристига богатият благородник г-н Бинглий, който наема огромна къща, за да може да прекара лятото в страната си.

Г-н Бинглий води със себе си неговите две сестри и засукания (и богат), но горд г-н Дарси. Любовта е скоро във въздуха за една от сестрите на Бинглий, докато другата може да попадне в необмислено прегрешение. Сестрите на Бинглий трябва да се изправят пред много премеждия, между тях и тяхното щастие, влючително класа, клюки и позор.

Онлайн филми Романтични. Pride And Prejudice / Гордост и предразсъдъци (2005)

VOE STZ Трейлър
15
9
-6
3 134Напиши коментар
0 коментарa за Pride And Prejudice / Гордост и предразсъдъци (2005)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.