FilmiFen » Екшън » Blitz / Блиц (2011)

Blitz / Блиц (2011)

Гледай онлайн - Blitz / Блиц (2011)

Blitz / Блиц (2011)
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 2011
Държава: САЩ, Великобритания, Франция
Режисьор: Елиът Лестар
В ролите: Джейсън Стейтъм, Ейдан Гилън, Люк Евънс, Пади Консидин, Дейвид Морисей, Ричард Райдел, Крис Уилсън
Времетраене: 1:37:38
Български дублаж: Не
Коравото, безкомпромисно и невписващо се в щампата лондонско ченге Брeнт /Джейсън Стейтъм/ дава урок на няколко тинейджъри- бандитчета, защо не бива да се нахлува в нечия кола и да се отправят заплахи за убийство. Некоректна трактовка на историята, според която бандитчетата са невинни жертви, написана от криминалния репортер и противник на Брeнт Харолд Дънлоп /Дейвид Мориси/ е публикувана в националната преса и Брeнт е пратен да посети полицейския психолог д-р Ленард /Бил Чампиън/.

Брeнт живее и диша с работата си и това започва да му се отразява неблагоприятно.
Полицайката Фолс /Зои Аштън/ е бивше нарко-ченге под прикритие и наскоро е излязла от клиника за лечение за наркомани. Тя също болезнено усеща напрежението, току-що се е провалила на изпита си за сержант и споделя със своя приятел и наставник Брeнт.

Той също има наставник, който му е и шеф - Робъртс /Марк Райлънс/.
Той току-що е изгубил жена си и се обръща за подрепа към единствения си истински приятел Брeнт.
След кремацията двамата мъже удавят мъките си в полицейската кръчма и по ирония на съдбата откриват, че прахът й е откраднат.

Животът на тези ченгета от Южен Лондон никога не е скучен, но предстои съвсем да се вгорчи, когато маниакален убиец на полицаи започва да очиства един по един полицаите от техния участък.Детектив Портър Наш /Пади Консидайн/, опълчил се на системата като открит гей полицай, е прехвърлен от местоработата си в Западен Лондон да контролира преследването на убиеца, но посрещането му в Южен Лондон никак не е радушно.

"Блиц" е динамичен трилър, чието действие се развива в съвременен Лондон и описва предизвикателствата, пред които са изправени група полицаи, работещи в модерно, мултикултурно общество. Филмът е суров и безмилостен разказ за морални конфликти, аутсайдери и жертвите, които правят полицаите, за да прогонят престъпността от британските улици.

Онлайн филми Екшън. Blitz / Блиц (2011)

VOE STZ Трейлър
16,5
9
-7,5
3 681Напиши коментар
0 коментарa за Blitz / Блиц (2011)

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.