FilmiFen » Комедия » The Odd Couple 2 / Странни приятели 2 (1998) BG AUDIO

The Odd Couple 2 / Странни приятели 2 (1998) BG AUDIO

Гледай онлайн - The Odd Couple 2 / Странни приятели 2 (1998) BG AUDIO

The Odd Couple 2 / Странни приятели 2 (1998) BG AUDIO
SD 360
Жанр: Комедия
Година: 1998
Държава: САЩ
Режисьор: Хауард Дойч
В ролите: Джак Лемън, Уолтър Матау, Джонатан Силвърман, Джийн Смарт, Кристин Барански
Времетраене: 92 минути
Български дублаж: Да
Времената са се променили , но не и характерите на двамата бивши съквартиранти Феликс и Оскар. Оскар си е все същия немарливец, който не прави разлика между черен и кафяв чорап, нито пък се притеснява за приличния вид на собственото си жилище.

И Феликс не се е променил - той си е същият невротик, който не може да заспи спокойно, ако подправките не са подредени по азбучен ред по кухненските лавици, или пък ако не е облечен като за важна правителствена церемония.

Разделени за много години, двамата приятели се събират отново, този път на сватбата между сина на Оскар и дъщерята на Феликс. И суматохата не закъснява...

Знаменитата актьорска двойка Джак Лемън -Уолтър Матау блести отново в тази блестяща комедия, основаваща се на диаметралното несходство в характерите и поведението на героите. Хауърд Дойч като че има не особено сложна задача като режисъор, но тъкмо това може да подведе мнозина. Заслугата на режисъора е в умелото водене на актьорските знаменитости.

Каскадата от невероятни изпълнения, мекият хумор, иронията и особената атмосфера на романтика са силните страни на този филм, който като кино е традиционен, бих казал дори старомоден. Но има нещо по-приятно от доброто старо кино. Филмът на Хауърд Дойц е доказателство, че високият професионализъм никога не остарява.

Онлайн филми Комедия. The Odd Couple 2 / Странни приятели 2 (1998) BG AUDIO

VOE STZ Трейлър
5
2
-3
2 165Напиши коментар
0 коментарa за The Odd Couple 2 / Странни приятели 2 (1998) BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.