FilmiFen » Ужаси » Halloween / Хелоуин (2007)

Halloween / Хелоуин (2007)

Гледай онлайн - Halloween / Хелоуин (2007)

Halloween / Хелоуин (2007)
SD 480
Жанр: Ужаси
Година: 2007
Държава: САЩ
Режисьор: Роб Зомби
В ролите: Малкъм МакДауел, Брад Дауриф, Даег Фаерч, Тейлър Мани, Скот Тейлър-Комптан, Шери Мун, Уилиам Форсит, Даниела Харис, Дани Треджо, Хана Хал и др.
Времетраене: 123минути
Български дублаж: Не
Тагове: Halloween, Хелоуин, 2007
Ужасяваща и кървава нова версия на хитовото заглавие и класика в хорър жанра ''Хелоуин''. Историите за празника на Хелоуин винаги са вдъхновявали създателите на филми на ужаси. И в тази история не ни чака нищо романтично и розово, злото отново е на свобода за да сее ужас и смърт.

След като убива своята по-голяма сестра още като малък, 15 години по-късно Майкъл Майърс е избягал от клиниката си и е готов на всичко за да отстрани и по-малката си сестра, която вече си мисли че е избягала от миналото и е променила името си на-Лори Строу.

Моментът на ужас идва точно отново на Хелоуин, но 15 години по-късно от както Майки е убил другата си сестра и точно на "празника", за някои се очертава доста дълга и ужасяваща нощ.

Когато в нощта на Хелоуин, някой маскиран почука на вратата ви, има няколко варианта: лакомства, песничка или някой, който идва за да довърши нещо, което е започнал преди години...

Онлайн филми Ужаси. Halloween / Хелоуин (2007)

STZ VOE Трейлър
4
2
-2
2 677