FilmiFen » Филми драма » What Dreams May Come / В какво се превръщат мечтите (1998) BG AUDIO

What Dreams May Come / В какво се превръщат мечтите (1998) BG AUDIO

Гледай онлайн - What Dreams May Come / В какво се превръщат мечтите (1998) BG AUDIO

What Dreams May Come / В какво се превръщат мечтите (1998) BG AUDIO
SD 480
Година: 1998
Държава: САЩ, Нова Зеландия
Режисьор: Винсънт Уорд
В ролите: Робин Уилямс, Куба Гудинг мл., Анабел Шиора, Макс Фон Сюдоф, Джесика Брукс Грант, Джош Паддок, Розалинд Чао, Вернер Херцог и др.
Времетраене: 114 минути
Български дублаж: Да
Историята започва, когато всеотдайният съпруг Крис Нилсен (Робин Уилямс) губи двете си деца в катастрофа по-път към училището им.
Години по-късно, докато се прибира към вкъщи той попада на катастрофа в която шофьорът е заклещен в колата си и не може да излезе.
В опитът си да помогне Крис Нилсен e блъснат от друга кола, която не успява да спре навреме. След този инцидент жена му Ани Колинс-Нилсен (Анабела Скиора) вече е в нервна криза и решава да се самоубие защото смята, че животът и не може да продължи така.

През това време мъжът й се намира в РАЯ и научава повече за живота и за житейският опит. Там той среща двама напълно непознати, които се опитват да му помогнат.
Единият е Албърт Левис (Куба Гудинг Джр.) неговият "лекар", който е негов ангел хранител и в последствие се оказва че... А момичето което се опитва да му помогне е приятелка на Албърт, която трябва да го забавлява през останалото време в което той отсъства но в последствие тя се оказва...

През това време жената на Крис Нилсен се самоубива от мъка по-тях, но тя не може да отиде в РАЯ защото той е свещено място в което няма място за хората посегнали на живота си защото това е един от най-големите грехове съществували някога на света.
Ани Нилсен отива в АДА но дали ще успее Крис Нилсен да я измъкне от там? Това е един наистина заинтригуващ филм изпълнен с драма, лек привкус на смях и огромна доза ЛЮБОВ.

Онлайн филми Филми драма. What Dreams May Come / В какво се превръщат мечтите (1998) BG AUDIO

VOE STZ Трейлър
1
1
0
2 994Напиши коментар
0 коментарa за What Dreams May Come / В какво се превръщат мечтите (1998) BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.