FilmiFen » Филми драма » Scent Of A Woman / Усещане За Жена (1992) BG AUDIO

Scent Of A Woman / Усещане За Жена (1992) BG AUDIO

Гледай онлайн - Scent Of A Woman / Усещане За Жена (1992) BG AUDIO

Scent Of A Woman / Усещане За Жена (1992) BG AUDIO
SD 480
Година: 1992
Държава: САЩ
Режисьор: Мартин Брест
В ролите: Ал Пачино, Крис О'Донъл, Джеймс Риборн, Габриел Ануар, Филип Сиймур Хофман
Времетраене: 156 минути
Български дублаж: Да
Чарли е беден стипендиант в престижното и скъпо училище "Беърд". Както се случва и в живота, бедняците твърде често са и неудачници. Чарлс става неволен свидетел на хулиганска проява на своите разглезени съученици. За идващия понеделник директорът Траск назначава комисия, която да разгледа случая, а дотогава за назидание Чарлс ще трябва да положи обществено-полезен труд.

Той трябва да се грижи за слепият ветеран от войната Слейд (Ал Пачино), който на всичкото отгоре е с доста труден характер. Слепият мъж успява да въздейства на момчето и променя завинаги възгледите му.Филмът е римейк на едноименния италиански шедьовър на Дино Ризи от 1974-а с участието на Виторио Гасман. "Усещане за жена" е номиниран за седем "Оскара", но печели само Ал Пачино за актьорската си игра. Трите "Златни глобуса" са присъдени в категориите за най-добър филм, сценарий и актьорска игра на Пачино.

За превъплъщението в този филм Ал Пачино признава, че е доста трудно здрав човек да играе ролята на слепец и че се е готвил в специално училище за слепи. Нещото, което му помага да изглежда истински незрящ е придобитото умение да контролира очите си да не фокусират нищо от това, което в действителност виждат.
Scent Of A Woman / Усещане За Жена (1992) BG AUDIO

Онлайн филми Филми драма. Scent Of A Woman / Усещане За Жена (1992) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
18
15
-3
Филми от други категории