FilmiFen » Индийски » My Name is Khan / Моето име е Кхан (2010) BG AUDIO

My Name is Khan / Моето име е Кхан (2010) BG AUDIO

Гледай онлайн - My Name is Khan / Моето име е Кхан (2010) BG AUDIO

My Name is Khan / Моето име е Кхан (2010) BG AUDIO
SD 480
Година: 2010
Държава: Индия
Режисьор: Каран Джоар
В ролите: Шах Рук Кан, Кати А. Кени, Кристофър Дукан, Шейн Харпър, Мел Фейр и др.
Времетраене: 147 минути
Български дублаж: Да
Филмът е трогателна история за един необикновен герой, който превъзмогва трудностите, за да спечели отново любовта на живота си. Ризван Кхан (Shahrukh Khan като възрастен, Tanay Chheda като дете) е индиец мюсюлманин, израстнал в Мумбай. Той страда от Синдрома на Аспергер - форма на високофункционален аутизъм, изразяващ се в слаба социална адаптация.

Това го кара, въпреки интелигентността си, трудно да разбира хората. Ризван пристига в Сан Франциско, за да живее с брат си Закир (Jimmy Shergill) и снаха си Хасина (Sonya Jehan). Тук той се влюбва в самотната майка Мандира (Kajol) и въпреки протестите на семейството си, се жени за нея.

Двамата започват заедно малък бизнес и живеят щастливо до 11 септември 2001 година, когато отношението към мюсюлманите рязко се променя. Мандира е смазана от случилата се трагедия, в следствие на което отношенията им се пропукват и двамата се разделят.

Ризван е объркан и много разстроен от това, че любовта на живота му го е напуснала. За да я спечели отново, той предприема трогателно и вдъхновяващо пътуване из цяла Америка...

Онлайн филми Индийски. My Name is Khan / Моето име е Кхан (2010) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
16
8
-8
6 123