FilmiFen » Криминални » Dead Man Down / Кръв за кръв (2013)

Dead Man Down / Кръв за кръв (2013)

Гледай онлайн - Dead Man Down / Кръв за кръв (2013)

Dead Man Down / Кръв за кръв (2013)
SD 480
Година: 2013
Държава: САЩ
Режисьор: Нилс Арден Оплев
В ролите: Арманд Асанте, Колин Фарел, Терънс Хауърд, Дженифър Бътлър, Изабел Юпер, Доминик Купър, Нуми Рапас, Изабел Юпер, Франки Джи, Луис Да Силва-мл. и др.
Времетраене: 118 минути
Български дублаж: Не
КРЪВ ЗА КРЪВ е екшън-трилър, в чийто център стои любовна история, развиващ се в престъпния подземен свят на Ню Йорк. Виктор (Колин Фарел) е дясната ръка на престъпния бос Алфонс (Терънс Хауърд), който е изправен пред неизвестен човек, систематично избиващ членове на неговата банда и дразнещ го със заплашителни бележки.

Дарси (Доминик Купър) е приятел на Виктор, който също работи за Алфонс. Той е обсебен от идеята да открие кой стои зад убийствата, за да спечели благоразположението на шефа си и да се издигне в организацията. Насред всичко това, Виктор среща Беатрис (Нооми Рапас), загадъчна французойка, живееща с майка си Валентин (Изабел Юпер) в сградата срещу блока на Виктор. Постепенно той става все по-привлечен от нея, докато открива, че Беатрис не е жената, която изглежда, а всъщност е жертва на престъпление, която търси разплата, за което се нуждае от помощта на Виктор.

Но тя скоро открива, че Виктор също не е мъжът, който изглежда, а е човек, търсещ отмъщение за смъртта на съпругата и малката им дъщеря отпреди няколко години. Когато тези двама наранени души, обсебени от идеята за възмездие, се събират, тяхната наситена връзка води до изпълнението на брутален план за наказание.

Онлайн филми Криминални. Dead Man Down / Кръв за кръв (2013)

Плейъри Помощ
default
16
17
1
Филми от други категории