FilmiFen » Комедия » Grown Ups 2 / Дърти хлапета 2 (2013) BG AUDIO

Grown Ups 2 / Дърти хлапета 2 (2013) BG AUDIO

Гледай онлайн - Grown Ups 2 / Дърти хлапета 2 (2013) BG AUDIO

Grown Ups 2 / Дърти хлапета 2 (2013) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Комедия
Година: 2013
Държава: САЩ
Режисьор: Денис Дуган
В ролите: Адам Сандлър, Кевин Джеймс, Крис Рок, Дейвид Спейд, Селма Хайек, Мая Рудолф, Мария Бело, Ник Суордсън, Майло Вентимиля, Анди Самбърг, Шакийл О'Нийл
Времетраене: 101 минути
Български дублаж: Да
Адам Сандлър, Крис Рок, Кевин Джеймс и Дейвид Спейд отново обединяват сили за продължението на хитовата комедия “Дърти хлапета”.
С надеждата за по-спокоен живот Лени Фейдър (Сандлър) се премества със семейството си в малкото градче в което е израснал заедно с най-добрите си приятели Ерик, Маркъс и Кърт.

Ежедневието в провинцията е далеч по-спокойно от това в Лос Анджелес и Лени е уверен, че това ще окаже позитивно влияние на децата му. Но броени дни след настаняването си в новия дом той и тримата му наскоро пристигнали приятели откриват, че нещата са се променили доста през изминалите години.

Освен, че се сблъскват с местни полицаи, диви животни и неуравновесени жители Лени, Ерик, Кърт и Маркъс са принудени да докажат, че младежкия им дух все още не ги е напуснал. Срещата им с група колежани, предвождани от самоуверения Анди (в ролята Тейлър Лаутнър), се превръща в отправната точка на голям брой забавни недоразумения, неочаквани сблъсъци и изненадващи разкрития за провинциалния живот.

Режисьор на “Дърти хлапета 2” е Денис Дюган, а във филма участват още Салма Хайек, Ник Суордсън, Мария Бело, Патрик Шварценегер, Анди Самбърг, Мило Вентимиля, Джон Ловиц и баскетболната звезда Шакийл О’Нийл.

Онлайн филми Комедия. Grown Ups 2 / Дърти хлапета 2 (2013) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
8,5
6
-2,5
5 162