FilmiFen » Екшън » Lethal Weapon / Смъртоносно оръжие (1987) BG AUDIO

Lethal Weapon / Смъртоносно оръжие (1987) BG AUDIO

Гледай онлайн - Lethal Weapon / Смъртоносно оръжие (1987) BG AUDIO

Lethal Weapon / Смъртоносно оръжие (1987) BG AUDIO
SD 480
Жанр: Екшън
Година: 1987
Държава: САЩ
Режисьор: Ричард Донър
В ролите: Мел Гибсън, Дани Глоувър, Гари Бъзи, Мич Райън, Том Аткинс, Дон Гордън и др.
Времетраене: 111 мин.
Български дублаж: Да
Мартин Ригс (Мел Гибсън) не е обикновено ченге. Той е Лудият Макс – човек, чиято способност да убива и безграничното му безразсъдство го превръщат в "смъртоносно оръжие" за всеки, срещу когото или с когото работи. Роджър Мърто (Дани Глоувър) е небрежен детектив от отдел “Убийства”, с чудесно семейство, голяма къща и пенсия, която не иска да загуби. Представете си в какъв шок изпада Мърто, когато научава, че новият му партньор е човек, който няма какво да губи, а именно Мартин Ригс – разярен мъжага с див поглед.

"Смъртоносно оръжие" е завладяваща история за двама ветерани от Виетнам, станали ченгета, които имат само едно общо нещо – и двамата мразят да работят с партньори. Но тяхното партньорство се превръща в ключ към оцеляването, когато рутинно разследване на убийство ненадейно ги въвлича в страховита война с международната наркомафия. Режисьорът Ричард Донър (“Теория на конспирацията”, “Смъртоносно оръжие 4”) провежда тази война на две скорости – бърза и още по-бърза.

Знойните дни и нощи се редуват с шеметен екшън до експлодиращата кулминация в битката между Ригс и отмъстителния Ангел на смъртта (Гари Бъзи) - наелектризиращи сцени, представящи три стила в бойните изкуства и отнели четири нощи за заснемането им. Ожесточен и зашеметяващ, "Смъртоносно оръжие" подпалва всичко наоколо в едно забавление, което не бива да пропускате.

Онлайн филми Екшън. Lethal Weapon / Смъртоносно оръжие (1987) BG AUDIO

STZ Трейлър
7,5
3
-4,5
2 388
Филми от други категорииНапиши коментар
0 коментарa за Lethal Weapon / Смъртоносно оръжие (1987) BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.