FilmiFen » Фантастика » Knowing / Пророчеството (2009) BG AUDIO

Knowing / Пророчеството (2009) BG AUDIO

Гледай онлайн - Knowing / Пророчеството (2009) BG AUDIO

Knowing / Пророчеството (2009) BG AUDIO
SD 480
Година: 2009
Държава: САЩ
Режисьор: Алекс Прояс
В ролите: Никълъс Кейдж, Чандлър Чантабури, Роуз Бирни, Лара Робинсън, Д. Г. Малоуни, Надя Таусенд
Времетраене: 121 минути
Български дублаж: Да
През 1959, като част от посветителна церемония за начално училище, група студенти са помолени да нарисуват по нещо, за да бъдат запазени картините в Капсула на времето. Едно мистериозно момиче, обаче, вместо рисунка запълва целият лист с на пръв поглед случайно избрани числа.
50 години по-късно, ново поколение ученици решават да отворят капсулата, а криптираното съобщение попада в ръцете на Кейлъб Костлер. Този който прави изненадващото откритие, обаче, е бащата на Кейлъб, професор Джон Костлер.

Оказва се, че в съобщението са кодирани с абсолютна точност кординати, жертви и дати на всички големи световни трагедии от последните 50 години. Напредвайки с разкритията по смразяващите тайни, които крие листа с цифрите, Джон осъзнава, че в съобщението са предсказани още 3 събития – последното от които изглежда ще е в световен мащаб и по някакъв начин той и синът му са замесени.

Когато опитите му да уведоми властите се провалят, той решава да вземе нещата в свои ръце и да се опита да предотврати унищоженията преди да се случат.

Онлайн филми Фантастика. Knowing / Пророчеството (2009) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
14,5
10
-4,5
6 386