FilmiFen » Романтични » I Love Trouble / Обичам неприятностите (1994)

I Love Trouble / Обичам неприятностите (1994)

Гледай онлайн - I Love Trouble / Обичам неприятностите (1994)

I Love Trouble / Обичам неприятностите (1994)
SD 480
Година: 1994
Държава: САЩ
Режисьор: Чарлз Шайър
В ролите: Джулия Робъртс, Ник Нолти, Сол Рубинек, Робърт Лоджия, Джеймс Ребхорн, Чарлз Мартин Смит, Олимпия Дукакис и др.
Времетраене: 118 минути
Български дублаж: Не
Любовта никога не е била толкова опасна...
Той е прочут и циничен. Тя е млада и амбициозна.
Той предлага план за действие, тя вече действа!.
Джулия Робъртс и Ник Нолти - журналисти в конкуренция за "Новината на деня"...

Двама конкуриращи се репотери от водещи чикагски вестници разследват загадката около една железопътна катастрофа... Остроумието и хапливите забележки отстъпват място на романтичността, за да финишират като партньори и съюзници в разкриването на опасно химическо отравяне. Победата е обща, но животът си е техен..., както и любовта. Ще избягат ли отново поотделно или ще продължат заедно под звуците на Менделсон?

Питър Бракет /Ник Нолти/ и Сабрина Питърсън /Джулия Робъртс/ са журналисти в "Глоубъл" и "Кроникъл" – две конкуриращи се издания. Двамата разследват голяма железопътна катастрофа и от самото начало „новачката” Питерсън повежда по точки пред „опитния ас” Бракет. Това го амбицира и той дава всичко от себе си, за да го промени, но Сабрина също не отстъпва.

Двамата уж се споразумяват да работят заедно и да споделят информацията, до която са се добрали, но никой не спазва уговорката. Започва низ от лъжи, дребни измами и номера. Неусетно и двамата се влюбват един в друг, а смъртната опасност, в която попадат заради разкритията си, е онази искра, която може да взриви любовта им...

Онлайн филми Романтични. I Love Trouble / Обичам неприятностите (1994)

STZ VOE Трейлър
3
3
0
8 641