FilmiFen » Трилъри » Side Effects / Странични ефекти (2013) BG AUDIO

Side Effects / Странични ефекти (2013) BG AUDIO

Гледай онлайн - Side Effects / Странични ефекти (2013) BG AUDIO

Side Effects / Странични ефекти (2013) BG AUDIO
HD 720
Жанр: Трилъри
Година: 2013
Държава: САЩ
Режисьор: Стивън Содърбърг
В ролите: Джъд Лоу, Катрин Зита-Джоун, Руни Мара, Чанинг Тейтъм, Ванеса Шоу, Андреа Богарт и други.
Времетраене: 106 минути
Български дублаж: Да
В провокативния трилър "Странични ефекти" смъртоносен експеримент с нов медикамент преобръща наопаки света на успялата нюйркска двойка Емили и Мартин (Руни Мара и Чанинг Тейтъм). Лекарството е предназначено за лечение на тревожност и предписано от психиатъра на Емили (Джуд Лоу), но неочаквано показва фатални странични ефекти.Емили (номинираната за “Оскар“ Руни Мара) и Мартин Тейлър (Чанинг Тейтъм) са млада, красива и заможна двойка, която води луксозен живот с имение, яхта и всякакви глезотии, които могат да се купят с пари, до момента когато Мартин попада в в затвора за търговия с вътрешна информация.

В продължение на четири години Емили го чака в малко апартаментче в горен Манхатън, но излизането му на свобода се оказва също толкова съсипващо, колкото и попадането му в затвора и Емили изпада в дълбока депресия.Психиатърът Джонатан Банкс (номинираният за “Оскар“ Джуд Лоу) е повикан да консултира случая на Емили след като тя прави неуспешен опит за самоубийство. В отчаяното си желание да избегне болницата Емили се съгласява на режим от терапия и антидепресанти, решение, което ще промени живота на всички замесени. Когато няма подобрение в симптомите на Емили, Банкс й предписва ново лекарство, което да усмири преследващите я вътрешни демони.

Ала страничните ефекти на медикамента имат смразяващи последствия: бракове са провалени, частната практика на Банкс намалява рязко и някой умира – но чия е вината? Съкрушен от този професионален провал, Банкс е обсебен от търсенето на отговора, но истината, която разкрива, заплашва да заличи и малкото, което е останало от кариерата и личния му живот.

Онлайн филми Трилъри. Side Effects / Странични ефекти (2013) BG AUDIO

VOE STZ Трейлър
0
1
1
2 719Напиши коментар
0 коментарa за Side Effects / Странични ефекти (2013) BG AUDIO

Информация
Логни, или се регистрирай за да напишеш коментар.