FilmiFen » Комедия » Blackadder - Back & Forth / Черното влечуго (1999) BG AUDIO

Blackadder - Back & Forth / Черното влечуго (1999) BG AUDIO

Гледай онлайн - Blackadder - Back & Forth / Черното влечуго (1999) BG AUDIO

Blackadder - Back & Forth / Черното влечуго (1999) BG AUDIO
SD 360
Жанр: Комедия
Година: 1999
Държава: Великобритания
Режисьор: Paul Weiland
В ролите: Роуън Аткинсън, Tony Robinson, Stephen Fry, Hugh Laurie, Tim McInnerny, Miranda Richardson, Rik Mayall, Kate Moss, Colin Firth.
Времетраене: 00:33:33
Български дублаж: Да
„Черното влечуго” проследява незавидната съдба на Едмънд Блекедър (Роуън Аткинсън) – благородник, който се слави с голямото си самочувствие, нисък коефициент на интелигентност и пословичен егоизъм. С огромно нежелание той все пак склонява да събере няколко души (също благородници, но от неговия калибър) и да ги почерпи по случай настъпването на новата година. Блекедър обаче няма намерение да остави гостите си да минат толкова тънко с безплатна почерпка.

Той и неговият иконом са констурирали с подръчни материали машина на времето и Едмънд планира да предложи една игра – той ще „пътува” във времето, а неговите гости ще му кажат какво да им донесе от миналото. Ако той успее да се върне със съответния предмет, Блекедър ще спечели по 10 000 паунда. Той обаче е стъпка пред гостите си – защото в личната си колекция той разполага с всички ценни вещи, от които гостите му се интересуват и е сигурен победител. Разбира се, цялата работа с „пътуването” във времето ще е пълна измама, тъй като подобна купчина непотребни вещи, каквато е неговата машина на времето, няма как да сработи.

Едното нещо, което никой обаче не е предвидил, е, че машината на времето наистина сработва! Едмънд и неговият икономг биват запратени далеч назад в миналото – още в ерата на динозаврите. Там ги подгонва свиреп тиранозавър рекс, а Блекедър ще трябва бързо да измисли как да го победи! Неговите необмислени действия, макар че ще го спасят, ще предизвикат някои промени в теорията за измирането на динозаврите... Двамата с иконома правят всичко възможно да се върнат в настоящето, но това в сложна задача, защото никой от тях няма ни най-малка представа как работи машината на времето. Вместо да се върнат в своето време, Едмънд и гостите му биват захвърлени в различни ключови за историята моменти.

Те попадат в Шеруудската гора, където ги залавя Робин Худ, срещат се с Уилям Шекспир, докато той се мъчи да напише „Макбет”, виждат английската кралица и дори попадат във вихъра на военните действия край Ватерло... за да нанесат значителни промени в историята такава, каквато я познаваме!

Онлайн филми Комедия. Blackadder - Back & Forth / Черното влечуго (1999) BG AUDIO

Плейъри Помощ
default
7
5
-2
Филми от други категории